кадър bTVРедактор: Не бях особено активен в Демократична България и напускането ми

...
кадър bTVРедактор: Не бях особено активен в Демократична България и напускането ми
Коментари Харесай

Даниел Лорер, Продължаваме промяната: Всеки един от нас ще си напусне стария бизнес

кадър bTV

Редактор: 

Не бях изключително деен в „ Демократична България ” и напускането ми не беше проблем за мен. Това съобщи в „ Лице в лице ” по bTV Даниел Лорер от „ Промяната продължава ”, който е напуснал Демократична България почи по същото време, по което го е направил и Кирил Петков.  Лорел отхвърли всички изказвания за спор на ползи, подбудени от това, че той е бил консултант на Кирил Петков, а брачната половинка му – зам.-министър на Асен Василев.

„ Всеки един от нас ще напусне остарелия си бизнес, което не е по никакъв начин елементарно ”, съобщи Лорер от името на „ Продължаваме промяната ”. На въпрос какво тъкмо значи това – че ще продаде компанията си или че ще я трансферира на някого, той изясни, че значителното е да напусне управлението на частния си бизнес.

Българите могат да се оправят с инфлацията, в случай че растежа на приходите я изпреварят, разяснява Лорер. Според него единственият метод това да стане, е стопанската система да тръгне мощно, с привличане на вложения, които няма да бъдат осуетени от корупция.

„ Бизнесите, които страдат у нас, са тези, които имат контракти с страната ”, разяснява представителят на „ Продължаваме промяната ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР